Woningen

Comfortabel, met luxe en voor altijd

De woningen in het Hof van Wognum zijn comfortabel, voorzien van extra services en waar gewenst uitgerust met extra luxe en gemaksdiensten. De woningen zijn nabij een winkelcentrum gelegen. Uiteraard zijn de woningen levensloopbestendig én zorggeschikt waardoor u eventueel 24 uurs zorg kunt ontvangen en er geen noodzaak meer is om te verhuizen naar een zorgaccommodatie.

Alles gelijkvloers
Elke woning biedt een volledig gelijkvloers woonprogramma: keuken, woonkamer, hoofdslaapkamer, badkamer en gastentoilet. Ook de omgeving van de woningen wordt integraal toegankelijk, wat betekent dat u vanaf openbare weg zonder hindernissen bij uw woning kunt komen. Het bijzondere ontwerp is erop gericht om u een sociaal veilige woonomgeving te bieden zodat u er ontspannen kunt wonen. Als u een auto heeft, is er uiteraard een parkeergelegenheid en als u deze niet wilt gebruiken, dan kunt u gebruik maken van het opstappunt van Connexion dat vlakbij is gelegen.

Zeer energiezuinig
De woningen zijn zeer zuinig in het verbruik van energie door de toepassing van innovatieve duurzame technieken. Uitgebreide informatie hierover volgt binnenkort.

Overzicht woningen: plek en woonlaag
In onderstaande tekeningen van partner Breddels Architecten uit Heerhugowaard kunt u de verschillende woningen, hun plek en indelingsmogelijkheden zien. 

Woningen (met woningnummers) op begane grond van Hof van Wognum.