Waarschuwingsbericht

Submissions for this form are closed.

Contact

Vanaf 1 augustus 2016 kunt u zich niet meer bij WoonGraag als geïnteresseerde aanmelden voor een nog beschikbare woning in het Hof van Wognum. De aanmelding dient vanaf deze datum plaats te vinden bij De Woonschakel of Kuin BV. 

Wanneer u interesse hebt voor een sociale huurwoning (bouwnummer 9 t/m 26) dan kunt u zich wenden tot De Woonschakel waar u zich kunt registreren als woningzoekende bij woonruimteverdelingssysteem Woonmatch via https://www.huurwoningwestfriesland.nl. Voor deze woningen geldt een inkomenstoets.

Als u geinteresseerd bent in een markthuurwoning (bouwnummers 1 t/m 8) dan kunt u contact opnemen met Kuin BV in Bovenkarspel via verhuur@kuinbv.nl (tel  0228-511313). Dit bedrijf is tevens verantwoordelijk voor de bouw van het Hof van Wognum.

Bent u geinteresseerd om in een hof te wonen, of in een soortgelijke woonvorm waar u de vrije keuze hebt om gebruik te maken van de collectiviteit maar ook meer individueel gericht kunnen wonen? Neem dan contact op met WoonGraag (www.woongraag.nl). Stuur ons een email (info@woongraag.nl) of bel ons.

Wij zijn op werkdagen tussen 9.00 uur en 17.00 uur te bereiken op telefoonnummer 072-5321493.