Nieuws

14 februari 2024

De website www.hofvanwognum.nl is verouderd. De gepubliceerde informatie dient enkel en alleen om een beeld te geven van de totstandkoming van Hof van Wognum voorafgaand aan de oplevering ervan in 2017.  

Hof van Wognum is een initiatief van WoonGraag BV.

Bent u nieuwsgierig naar wat WoonGraag voor u kan betekenen? Bezoek www.woongraag.nl en bekijk onze andere projecten. Hebt u een vraag, of wilt u een van onze adviseurs spreken, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

29 november 2016

Wat prachtig om te zien hoe onder een staalblauwe hemel aan de fundering van het Hof van Wognum wordt gewerkt. 

31 augustus 2016

Vanaf 1 augustus 2016 kunt u zich niet meer bij WoonGraag als geïnteresseerde aanmelden voor een nog beschikbare woning in het Hof van Wognum. De aanmelding dient vanaf deze datum plaats te vinden bij De Woonschakel of Kuin BV. 

Wanneer u interesse hebt voor een sociale huurwoning (bouwnummer 9 t/m 26) dan kunt u zich wenden tot De Woonschakel waar u zich kunt registreren als woningzoekende bij woonruimteverdelingssysteem Woonmatch via https://www.huurwoningwestfriesland.nl. Voor deze woningen geldt een een inkomenstoets.

8 juni 2016

Met groot plezier kunnen wij meedelen dat voor de bouw van het Hof van Wognum onlangs overeenstemming is bereikt met Aannemingsbedrijf Kuin BV uit Bovenkarspel. Het bedrijf heeft aangegeven direct na de bouwvakantie te willen starten met de bouw. Naar verwachting worden de woningen in de zomer van 2017 opgeleverd. 

4 juni 2015

Als u de ontwikkelingen rondom Hof van Wognum op de voet wilt volgen, dan kunt u daarvoor ook onze Facebook-pagina bezoeken. Ga hiervoor naar https://www.facebook.com/hofvanwognum en klik op ‘vind ik leuk’. Onder de eerste 25 volgers verloten wij een mooie bos bloemen!

4 juni 2015

Met veel plezier presenteren wij u de website van Hof van Wognum. De toekomstige huurders van de woningen in dit prachtige hof, hun familieleden, vrienden en kennissen kunnen hier allerlei belangrijke informatie vinden over wonen op deze groene plek in Wognum.

In de loop van de tijd zullen wij de website aanvullen met meer afbeeldingen, tekeningen van het project en allerlei andere zaken die met het project te maken hebben. Kom daarom gerust nog eens terug om te zien of er nog nieuws is.